Kurssisisältö
Seniori alkeet-kurssi koostuu neljästä osa-alueesta joiden aikana käydään läpi kriketin perustekniikat

1. perusteet. Harjoituskerta koostuu kriketin säännöistä yksinkertaisin esimerkin. Pelaaminen aloitetaan "pelkistetyin" säännöin ja kurssin edetessä sääntöjä "laajennetaan" taitojen kasvaessa.

2. lyöminen. Harjoituskerran aikan käydään läpi mailankäsittelyn perusteet aina oikeaoppisesta mailaotteesta, hyökkäys-, ja puolustuslyönteihin.

3. syöttäminen. Ehdottomasti kriketin vaikeimpia tekniikoita ja siksi kurssilla myös jaetaan omat harjoittelupallot kannustamaan omatoimista harjoittelua.

4. kenttätyöskentely. Nimensä mukaan, kenttätyöskentely on ulkokentällä pelamisen perusteet kuten; koppaaminen ylhäälät ja alhaalta sekä vierivän pallon koppaaminen ja portteihin heittäminen.

Kurssitarjonta

Toistaiseksi tarjoamme yhtä kurssia;

1. Seniori alkeet. Aikuisille suunnattua krikettikurssia järjestetään kysynnän mukaan.

2. Polttarikriketti. Polttariporukoille tarjoamme n. 1h mittaista sisäkrikettipeliä, jossa kaikki polttarilaiset pääsevät kokeilemaan pallon lyömistä syöttökoneen kanssa. Muistoksi pelistä juhlakalu saa oman treeni pallon. Suositus pelaajamäärä 8-12henk.

polttarikrikettimaksu on 50 euroa (maksu ei sisällä kenttämaksua. Kentän/pelipaikan järjestäminen sovitaan tilanne/tapauskohtaisesti.)

Mistä lisätietoa kursseista ?
Parhaiten lisätietoja (kuten kurssisisältö tai hinnasto) saa sähköpostitse osoitteesta oulu-at-krikettikoulu.com.,

E-mail: oulu-at-krikettikoulu.com